Başkan Yüksel Yıldırım, canlı bağlantıda yaptığı konuşmasında, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a şu sözler ile hitap etti, "Birlikte Samsunspor'u Avrupa'ya götürmek istiyorum. Bizlere tüm destekleri ver. Gerekirse bize şehirde güzel bir yer ver 7/24 yaşayan güzel bir stadyum yapalım, Avrupa'ya örnek olalım. Kalıcı olalım ve Samsun'u Türkiye'nin 5.büyük kulübü yapalım. Ben bunun sözünü verdim, bundan da dönmek istemiyorum." diye konuştu.
Reeder SAMSUNSPOR Başkanı Yüksel Yıldırım, konuşmasının devamında bu işleri yürütebilmek için iyi bir işbirliğine ihtiyaç olduğunun altını çizerek, "Bu işler biraz dans gibidir, bize de bir eş lazım. Ben Samsunspor başkanı olarak buradan sesleniyorum, bu şehri futbolda değil, yaşam olarak, ekonomi olarak Süper Lig'e çıkaralım bunun da başında futbol geliyor. Siz yeter ki bizi destekleyin, bize sahip çıkın, ben de söz veriyorum hem yönetimim adına hem de taraftarımızla ve iş dünyasıyla gerekeni yapalım. Samsun örnek şehir, Samsunspor da örnek kulüp olsun." şeklinde konuştu.
Samsunspor taraftarının en büyük sorunlarından ve isteklerinden biri olan Stadyumun şehre daha yakın olması ve taşınması konusunda bir adım atan, Reeder Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bu isteği ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu.


