SAMSUN’DA BİR EVDE UYUŞTURUCU ÜRETİMİNE ÖZEL ODA!
— Sürmanşet Haber (@surmansetthaber) February 28, 2025
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde gerçekleştirdiği koordineli operasyonlarda, İ.B. (26)'nin Canik ilçesinde bulunan evinde… pic.twitter.com/N4pEKm3wWx
YAŞAM
Yayınlanma: 28 Şubat 2025 - 11:40
Güncelleme: 28 Şubat 2025 - 14:14
Samsun'da Bir Evde Uyuşturcu Üretimine Özel Oda
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde gerçekleştirdiği koordineli operasyonlarda, İ.B. (26)'nin Canik ilçesinde bulunan evinde kenevir yetiştirmek için özel olarak düzenlenmiş bir oda tespit edildi.
YAŞAM
28 Şubat 2025 - 11:40
Güncelleme: 28 Şubat 2025 - 14:14
Ekiplerin yaptığı aramada, evin içine sonradan eklenmiş ve tamamen kenevir yetiştirmek için düzenlenmiş özel bir oda bulundu.İKLİMLENDİRME SİSTEMİYLE KENEVİR YETİŞTİRİLMİŞŞüphelinin evinde oluşturduğu bu özel odada, iklimlendirme sistemleri kullanılarak kenevir üretiminin sağlandığı belirlendi. Özel ışıklandırma, havalandırma sistemleri ve sıcaklık kontrolü sağlayan düzeneklerle Uyuşturucu üretimi için elverişli hale getirilen bu odada 12 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Ekiplerin yaptığı aramalarda, 256 gram metamfetamin, 170 gram esrar, 12 kök kenevir, Kenevir yetiştirmeye yarayan iklimlendirme sistemi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
ŞÜPHELİLER GÖZALTINDAİ.B. (26), C.A. (31) ve E.A. (17) gerçekleştirilen Operasyon sonrasında gözaltına alınarak işlemleri başlatıldı. Samsun polisi, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla operasyonlarını sürdüreceğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bu operasyonun zehir tacirlerine ağır bir darbe vurduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir