Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çobanlı İskelesi ve Cumhuriyet Meydanı’na kurulan led ekranlarda taraftarlar, kırmızı-beyazlı takımlarına coşkulu bir şekilde destek verdi.

Vali ve Başkan Taraftarlarla Birlikte
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da meydanlara gelerek taraftarların heyecanına ortak oldu. Başkan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tüm Samsun tek yürek Samsunspor’umuzun yanında… Çobanlı İskelesi ve Cumhuriyet Meydanımızda kurduğumuz led ekranlarda kırmızı beyazlı sevdamızın maçını hep birlikte seyrediyoruz. Başarılar Samsunspor’um!” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar Meydanlarda Takipte
Samsunspor’un mücadelesini dev ekranlardan takip eden taraftarlar, maç boyunca takımlarını büyük bir heyecanla desteklemeyi sürdürdü.













