Başkan Doğan, yaptığı açıklamada, “Atatürklü Arma Avrupa sahnesinde! Bu şehrin kalbi, daima Atatürklü Arma için atıyor… Dün, bugün, daima; şanlı taraftarımız ve Samsunspor’umuzla aynı yolda yürüyoruz! Kırmızı-beyaz sevdamıza, bu akşam Dinamo Kiev karşısında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ücretsiz Tramvay Hizmeti
Dinamo Kiev maçına gidecek vatandaşlar için belediye, saat 19.00 ile 01.00 arasında tramvayları ücretsiz olarak hizmete sunacak. Başkan Doğan, bu uygulamayla taraftarların Avrupa arenasındaki mücadelede Samsunspor’a desteklerini daha rahat gösterebileceğini belirtti.
Samsunspor taraftarları, bu akşamki kritik mücadele için şehrin dört bir yanından tramvaylarla stadyuma kolayca ulaşabilecek.
Atatürklü Arma Avrupa Sahnesinde! ????????
— Halit Doğan (@halitdoganbsk) October 23, 2025
Bu şehrin kalbi, daima Atatürklü Arma için atıyor…
Dün, bugün, daima; şanlı taraftarımız ve #Samsunspor’umuzla aynı yolda yürüyoruz!
Kırmızı-beyaz sevdamıza, bu akşam Dinamo Kiev karşısında başarılar diliyorum! ️???? pic.twitter.com/i0Up5xfOxD

















