Samsun’da meydana gelen trafik kazasında, öğrencilerin de bulunduğu midibüs devrildi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ordu’nun Ünye ilçesine gitmekte olan ve Ünye Belediyesine ait olduğu öğrenilen midibüs, Samsun şehir merkezinde otogar yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. kaza sonrası ekipler bölgede güvenlik önlemleri alırken, yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.
Yaralılar hastanelere sevk edildi
Kazada ilk belirlemelere göre aralarında öğrencilerin de bulunduğu 11 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yetkililer, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığını bildirirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.











