Başkan Doğan, yaptığı açıklamada dönüşüm sürecinin vatandaşların talepleri doğrultusunda şeffaf, adil ve katılımcı bir anlayışla yürütüleceğini vurguladı.
"Artık kentsel dönüşüme başlıyoruz. Vatandaşın istemediği hiçbir iş yapmayacağız," diyen Başkan Doğan, ilk etapta Kadıköy, Zeytinlik, Anadolu, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallelerinde çalışmaların başlayacağını müjdeledi.
Kentsel dönüşüm sürecinin koordinasyonu için İlkadım ilçesinde bir Kentsel Dönüşüm Ofisi kurulacağı bilgisini veren Doğan, ilk etapta bin 500 konut inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Doğan, "Bu süreci şeffaf, adil ve katılımcı bir anlayışla yürüteceğiz. Samsun’un geleceğini birlikte şekillendireceğiz," ifadelerini kullandı.