Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlerin hem sosyal hem de akademik alanda ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olacak yeni bir merkez kazandırdı. Başkan Halit Doğan’ın duyurusunu yaptığı PETEK Genç, Atakum Kurupelit’te hizmet vermeye başladı.
“En Çok da Gençlerin Belediyesiyiz”
Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, belediyecilik anlayışlarında gençlere özel bir yer ayrıldığını vurguladı. Doğan, “Biz herkesin belediyesiyiz ama galiba en çok da gençlerin belediyesiyiz. Sevgili gençler; PETEK Genç, Atakum Kurupelit’te hizmetinizde” dedi.

Gençlere Özel İmkanlar
Merkezde gençlerin kullanımı için çeşitli alanlar hazırlandı. Kafeterya, etüt merkezi, giysi yıkama, kurutma ve ütüleme imkanları ile öğrencilerin günlük ihtiyaçlarına çözüm sunuldu. Doğan, gençlere “Derslerinize önem verin, Samsun’u gezin ama PETEK’te buluşmayı da unutmayın” sözleriyle çağrıda bulundu.
Hizmetler Devam Edecek
Gençlere yönelik projelerin artarak süreceğini dile getiren Doğan, “Şehrimize sizler için yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.














