Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde bir Operasyon düzenledi. Operasyonda piyasa değeri yüksek miktarda kaçak ürün ele geçirildi.
#SONDAKİKA I #Samsun'da Binlerce #Kaçak Ürün Ele Geçirildi!https://t.co/SfL1DauriE pic.twitter.com/mRvZodLjTK
— Sürmanşet Haber (@surmansetthaber) April 8, 2025
Yapılan aramalarda; 11.600 adet makaron sigara, 628 paket gümrük kaçağı sigara ve 44 adet gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu.
Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldı.
Emniyet yetkilileri, kaçakçılık faaliyetlerine yönelik denetim ve operasyonların aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı.