AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Çiğdem Karaaslan’ın Samsun programı belli oldu. Karaaslan, cuma ve cumartesi günleri kent genelinde bir dizi temas ve ziyarette bulunacak.
Program kapsamında Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi’nde incelemeler yapacak, İlkadım Belediyesi Hanımeli Konağı’nın açılış törenine katılacak ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleriyle bir araya gelecek. Ayrıca AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı ile Karsüt Fabrikası’nı ziyaret edecek olan Karaaslan, taziye ziyaretleri de gerçekleştirecek.
İnceleme, Açılış ve Buluşmalar
Çiğdem Karaaslan’ın programı 26 Aralık Cuma günü saat 14.30’da Samsun Şehir Hastanesi ziyaretiyle başlayacak. Karaaslan, burada devam eden çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunacak. Saat 16.00’da ise İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde yer alan İlkadım Belediyesi Hanımeli Konağı’nın açılış törenine katılacak.
Programın ikinci günü olan 27 Aralık Cumartesi günü saat 10.30’da Ramada Otel’de düzenlenecek ASKON “Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı”na katılacak olan Karaaslan, iş insanlarıyla görüş alışverişinde bulunacak. Saat 12.00’de AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek Karaaslan, ardından saat 13.00’te silaj makinesine kolunu kaptırarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Miraç Köse’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.
Ziyaretlerle Program Sona Erecek
Karaaslan, saat 14.00’te Çiftlik OSB Mahallesi’nde bulunan Karsüt Fabrikası’nı ziyaret edecek. Program, saat 15.00’te Gürcistan’da askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Emre Altıok’un ailesine yapılacak ziyaretle sona erecek.















