AK Parti Samsun 8. Olağan İl Kongresinde il başkan adaylığını açıklayan İrfan Şenocak, AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu belirterek AK Parti’nin Samsun’da daha güçlü olabilmesi için adaylığını açıkladığını kaydetti.
Şenocak, yaptığı açıklamada partinin kuruluşundan bu yana süregelen dava anlayışına vurgu yaparak birlik ve dayanışma mesajları verdi.
BİZE ÖMERLER LAZIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Bize Ömerler lazım, işte biz bu Ömerleri bulduğumuz zaman şu anda geldiğimiz konumdan çok daha başka bir konuma Allah’ın izniyle çıkacağız” sözlerini hatırlatan İrfan Şenocak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“AK Parti bir dava partisidir. Bu dava için 2001 yılından 2024 yılına kadar Samsun teşkilatlarımızda birçok ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimiz görev yaptı. Allah hepsinden razı olsun. Partimizin Samsun’da güçlü olmasında parti kadrolarımızın önemi çok büyüktür.”
Şenocak, AK Parti’nin Samsun’daki başarısında teşkilatın tüm kademelerinde görev almış kişilerin özverili çalışmasının büyük rol oynadığını belirtti.
SAFLARI SIKLAŞTIRACAĞIZ
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye yürüyüşüne dikkat çeken Şenocak, Samsun’un bu süreçteki katkısına değinerek şunları söyledi:
“Liderimizin ifade ettiği gibi saflarımızı daha da sıklaştıracağız, unutulanların kapılarını çalacağız, küskünlüklerin gönüllerine gireceğiz. Yokluk zamanlarında partimiz için elbisesi tozlanmış, ayakkabısı çamurlanmış, inandığı bu kutlu dava için varını yoğunu seferber etmiş Ömerleri, Ayşeleri hiçbir zaman ihmal etmeyeceğiz.”
Şenocak, AK Parti’nin temel değerleri olan samimiyet, tevazu ve özveri ile çalışmayı sürdüreceklerini ifade ederek, il başkanlığı adaylığının hem Samsun hem de AK Parti için hayırlı olmasını diledi.